Babagyúró-Mamagyúró

Gondoskodó szeretet!

HOGY ZAJLIK A BABAMASSZÁZS OKTATÁS?

2017. augusztus 16. 18:37 - Babagyúró

Először is, köszönöm, hogy érdeklődsz a BBMM babamasszázs tanfolyam iránt! Ez azt jelenti, hogy a legjobbat szeretnéd a gyermekednek. Szeretnél neki minőségi életet biztosítani, harmónikus kapcsolatot kialakítani vele és támogatni az egészséges testi és lelki fejlődését.

Alapvetően ha engem kérdezel, én kötelezővé tenném minden védőnőnek, hogy megtanulja a BBMM babamasszázst. Egyrészt azért, mert ezzel kiszűrhetőek és kezelhetőek az esetleges letapadások, támogatható vele a gyermek egészséges mozgásfejlődése, másodszor a hasfájás enyhítésére is tartogat néhány nagyszerű fogást, mellyel enyhíthetőek a pici kínlódásai (és nézzünk magunkba, egyúttal a mi kínlódásaink is :) ). Nos, mivel erre nincs lehetőség, ezért az anyukákon a sor, hogy megtanulják a masszázst és kisbabájuk számára csodás perceket szerezzenek. :)

gv-mothersday14.jpgKép: http://www.godvine.com

Mi kell a masszázs megtanulásához?

  1. Elsősorban TE és a szíved, mert másképp nem működik, csak ha szeretettel végzed. Ha nem érzel hozzá kedvet, inkább ne is kezdj bele. Akkor itt vagyok én és megyek. Szíves örömest! Nekem ez nem munka, hanem feltöltődés. :) Szóval részedről ennyi.
  2. Részemről szükség lesz egy, pontosabban kettő játékbabára (egy neked, egy nekem), amin elsajátítod, begyakorlod a fogásokat, mozgatásokat. 
  3. Ha Nálad vagyunk, akkor mindenképp kell egy kis hely a földön, mert ott végezzük a masszázst.
  4. Továbbá viszek Neked ajándékba egy jegyzetet, azonban ezt nem használjuk a tanulás során. Azért adom, hogy ha esetleg elbizonytalanodnál, vagy nem jutna eszedbe, hogy mi következik, akkor belekukkanthass a későbbiek folyamán. Persze van még benne sok más értékes információ is, amiket érdemes elolvasni, de alapvetően gyakorolunk végig.

gondoskodo_szeretet.png

Mennyi idő alatt tudod elsajátítani a masszázst?

A tanfolyam időtartama 3 alkalomból tevődik össze. Minden alkalom nagyjából 60 percet foglal magába. Az első két alkalommal játékbabákon gyakorolunk. Erre azért van szükség, mert az elején még nem vagy biztos magadban, egyelőre csak keresgéled a helyes technikát. A picik pedig lássuk be, nem a türelmükről híresek. :) A harmadik alkalommal már akár saját gyermekeden is végezheted a masszázst, vagy én is végezhetem rajta, hogy meglesd a helyes kivitelezést. ;)

_dsc7174.jpgkép: www.babagyuro.hu

Még csak pocakban a gyermeked? Semmi gond, így is megtanulhatod, sőt!

Ha várandós vagy esetleg még épp csak tervezitek a bébit, de eltökélted, hogy mindenképp szeretnéd gyermeked számára a BBMM babamasszást megtanulni, akkor engedd meg, hogy gratuláljak döntésedhez! Ugyanis ezt a babamasszázst bizony már a születés után rögtön el lehet kezdeni (egészséges újszülöttek esetén természetesen), mivel kizárólag jótékony hatásai vannak. Az újszülötteknek nagyon fontos az érintés. Eddig 0-24-ben össze voltatok kapcsolódva, gondold el, most meg "nem vagy ott mindig". Megszűntek az ismerős hangok (szívdobogásod, légzésed) és minden átalakult. Ezért az "új világban" nagyon fontos, hogy érezze gyermeked, hogy nincs egyedül. Ezt pedig az érintéseddel tudod vele éreztetni. Ha pedig már megérinted, akkor tedd úgy, hogy az a legjobb legyen neki minden szempontból. (Félreértés ne essék, a szülői simogatás önmagában is csodálatos, semmiképp sem akarom kisebbíteni ennek jelentőségét!)

Tehát ha van már gyermeked, ha nincs, akkor is játékbabákon sajátítjuk el a masszázst. Így senki sincs korlátozva, hogy mikor tanulja meg. :) Jó, nem?

_dsc6988.jpgKép: www.babagyuro.hu

Egyedül vagy csoportosan?

Lehetőséged van egyedül/férjeddel/pároddal is megtanulni a masszázst. Ilyenkor csak Rád/Rátok koncentrálok, nincs jelen más.

Ha jobban szeretsz társaságban tanulni és érdekel eseleg mások tapasztalata, vagy barátnőddel/ismerősöddel szívesebben jönnél, akkor úgy is lehet. Egy csoportban maximum 6 fő tanul együtt. 

További infók

Ha szeretnél többet megtudni a BBMM babamasszázsról, akkor olvasd el egy korábbi cikkemet. Ha esetleg érdekelne még több infó az oktatásal kapcsolatban, mert úgy érzed még kétségeid vannak, akkor olvasd el ezt. :) Továbbá, ha úgy gondolnád, hogy a Te gyermeked egészséges és nincs szüksége "ilyesmire", akkor kérlek, olvasd el ezt a tévhitet eloszlató fehívásomat.

Köszönöm, hogy időt szántál gyermeked egészségére és minőségi életnének megtermetésére! Masszázzsal. Szeretettel. 

Ha további kérdésed lenne, ne habozz felkeresni elérhetőségeim bármelyikén, melyeket itt alább találsz. ->>

->> Ha tetszett a cikk, oszd meg, nyomj egy like-ot, látogass meg a Babagyúró weboldalon valamint további hasznos tartalomért kövess Facebookon és Instagramon. ;)

->> Ha nem csak babás tartalmak érdekelnek, akkor látogass meg a Thai Masszázs Neked blogon és Facebook, valamint Instagram oldalamon is. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://babagyuro.blog.hu/api/trackback/id/tr6812755806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása