Babagyúró-Mamagyúró

Gondoskodó szeretet!

THAI NŐI MASSZÁZS ÉS THAI KISMAMAMASSZÁZS

2017. május 18. 16:24 - Babagyúró

Babavárás előtt, közben

Thai női masszázs. Oké. De mit is érdemes róla tudni? Azt ugye már tudhatjátok, ha olvastatok némi ezzel kapcsolatos történelmet, hogy a thai családokban a masszázs alapvető dolog és rendkívül ősi hagyomány (több, mint 2000 éves). Miért? Mert rendkívül jó hatással van a szervezetükre. Erősíti az immunrendszert, kilazít, ellazít, feloldja az elakadásokat, segít harmóniába kerülni önmagunkkal, relaxál és ezek hatására szebbé teszi a napokat! :)

130507195807_1_900x600.jpg

Hogy működik?

A thai masszázs alapvetően energiavonalakat aktivál. Ezeknek az energiavonalaknak a masszírozása élénkíti szervezetünket, fokozza az anyagcserét és a nyirokkeringést, feloldhatóak segítségével azok az elakadások, amelyek gátolják az energia szabad áramlását testünkben. Azoknak mondanám, akik valamelyest szkeptikusak az energiavonalak létezésében, hogy ha nem is kívánják ezt a tényezőt figyelembe venni, meg fogják tapasztalni a masszázs során, hogy "bármit is masszírozzak" (energiavonal vagy aminek szeretném hívni) a jótékony hatásokat azonnal fogják érezni! Egyszerűen kilazulnak a végtagjaid, a hátad, kitisztul a fejed (főképp ha fáj, akkor egy remek fejfájás elleni masszázsterápiával tudok könnyíteni rajtad, aminek hatására csak azt fogod érezni, hogy felfrissültél és elindult az agyadban a vér áramlása, na meg persze megszűnik a fájdalom ;)), könnyű és légies leszel és teljesen ellazulsz. 

_dsc6074.jpg

Ha nem jön a baba...

Sok esetben az egészséges pároknál, akik babát szeretnének, "csupán” a lelki okok tartóztatják fel a pici jövetelét. Az állandó munkahelyi stressz, az aggódás, a sürgetés, hogy miért nem jön már, a környezet elvárásai felé történő megfelelési kényszer, a rokonok, barátok állandó érdeklődése, amely csak további idegességgel fokozza az amúgy sem egyszerű helyzetet. Mi a megoldás?

Próbálj meg elcsendesedni. Próbáld meg elengedni a dolgokat. Relaxálni. Magadtól nem megy? Szívesen segítek! :)

A rendszeres thai női masszázs segíthet neked is abban, hogy felkészítsd szervezeted a várandósságra. Segíthet, hogy belső egyensúlyod megteremtődjön és ez által magadra és párodra tudj összpontosítani. Megnyugszol, feltöltődsz, pihensz és szebbnek látod majd a világot. Könnyedebb leszel és kisimulnak az idegeid is. Meglátod, jobban érzed majd magad! :)

hekkelt.jpg

2 in 1

Ugyanis, a thai női masszázs várandósságod alatt is alkalmazható biztonsággal. Ebben az esetben thai kismamamasszázsnak is hívhatjuk. :) Nyugodtan élvezheted a masszázs nyújtotta enyhülést és ellazulást a várandósságod 12-28. hete között. Megszabadít a hátfájástól, a fejfájástól, megelőzi a vizesedést és az általános rosszullétet.

_dsc7026.jpg

Mi a menete?

A masszázs 50 perces. Alapvetően szárazon történik, de a lábnál és a háton olajosan is végezhető. Fontos, hogy a talpnál reflexpontokat nem érintünk, mivel azok hatása nagyon erős, ezért a talpon csak finom letapogatást, átsimítást végzünk. Emiatt biztonságos a magzatra nézve. 

_dsc6994.jpg

Egy szó, mint száz, ez a masszázs sokaknak segített már. Kismamák szerint egyenesen életmentő! :) Egy próbát mindenképp megér, meglátod, nem fogod megbánni! ;) Várlak masszázzsal, szeretettel!

Időpont-egyeztetés, információ: 06 30 362 5040

Ha további kérdésed lenne, keress bátran a mamagyuro@gmail.com mail címen.

Ha tetszett a cikk, oszd meg, nyomj egy like-ot, látogass meg a Babagyúró weboldalon valamint további hasznos tartalomért kövess Facebookon és Instagramon. ;)

Ha nem csak babás tartalmak érdekelnek, akkor látogass meg a Thai Masszázs Neked blogon és Facebook, valamint Instagram oldalamon is. 

Képek hivatkozásai: https://www.sciencedaily.com, www.babagyuro.hu

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://babagyuro.blog.hu/api/trackback/id/tr1512518729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása