Babagyúró-Mamagyúró

Gondoskodó szeretet!

THAI MASSZÁZST MINDENKINEK!

2016. augusztus 10. 10:00 - Babagyúró

Mert jót tesz!

A babák masszírozása által bekövetkezett jótékony hatásokat már régóta megfigyelhetjük. A kismamák masszírozása viszont elég sokáig tabu téma volt, ám nem a thai tradícióban. Ott a masszírozás családról családra száll, természetes, életük elválaszthatatlan részeként funkcionáló tevékenység minden időszakban, így a várandósság alatt is. Most már Európában is, így hazánkban is egyre elfogadottabbá válik a kismamák szakszerű masszírozása.

A thai masszázs különös figyelemmel fordul magzatukat szívük alatt hordókhoz, így vigyázva a baba és a mama egészségére, épségére.

pregnancy-massage.jpgFotó: http://www.embodywellness.co.uk/

Ám nem csak a babáknak és a mamáknak van szükségük a kiemelt figyelemre, hanem nekünk, „hétköznapi” embereknek is. Ép testben ép lélek, mondja a mondás. Mi pedig tapasztaljuk. Nem is gondolnánk, de sokszor testi fájdalmaink, egészségügyi problémáink mögött lelki gondok állnak, melyekről talán nem is tudunk, mert azt sem tudjuk, hogy az adott sérelmet, rossz élményt nem dolgoztuk fel, mégis lappang a tudatalattinkban. A sok téves megítélés ellenére a thai masszázs segítséget nyújthat ezen lelki sérelmek feltárásában, kezelésében, s az ezáltali gyógyulásban, mindezt teszi úgy, hogy még egy rendkívül jó érzéssel, élménnyel is gazdagít.

img_0541.JPG

Merjünk szembenézni nehézségeinkkel, hogy könnyebb lehessen a holnapunk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://babagyuro.blog.hu/api/trackback/id/tr279168330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása