Babagyúró-Mamagyúró

Gondoskodó szeretet!

TÉNYEK: AZ EGÉSZSÉG SZEXI!

2016. október 09. 22:30 - Babagyúró

A masszázs pedig nem drága!

Nézzünk magunkba. Hányszor van, hogy azt mondjuk, "ez most nem fér bele... ááá, hát az luxus dolog, erre nincs pénzem... persze, jó is lenne, de hát elég drága". Nyilvánvalóan a masszázsárakra gondolok.

p48-1a.jpgKép: www.bankjegy.myhunet.com

Persze, most jön a lerágott csont, de lássuk be igaz, még ha közhellyé is vált: miért, a büdös cigi nem drága, a gyógyszer, ha beteg leszel nem drága, az új márkás kabátod nem drága, a chips, a kóla stb. nem drága? Dehogynem! Hogy más példával is éljek: a fodrász és a kozmetikus nem drága?

689768794.jpgKép: www.pinterest.com

Jaa, de, de az látszik... Persze. És ha belegondolsz egy masszázs sem kerül többe, mint egy ombre festés! SŐT! (két masszázs biztos kijön az árából) Tehetnél az egészségedért, nem csak a szépségért. A poén kedvéért, hogy egy újabb közhellyel éljek, a szépség belülről fakad! :D De azért gondoljunk bele! Ha valaki egészséges, az jól néz ki, élettel teli, energiától kicsattanó. Ezért magabiztos, sikeres, vonzó és boldog. És szép! ;)

3-man-and-woman-piclarge.jpg

Kép: www.arrajol.com

Az egészség nem csak testi, de lelki egészséget is jelent. A masszázs során nem csak a tested, de a lelked is "meggyúródik". Kiürülnek gondolataid, elengeded a nyomasztó problémákat, nézel a semmibe és üveges tekintetedben nem látok mást, csak a teljes jótékony megsemmisülést. Átadod magad a könnyű űrnek és élvezed, hogy azon túl, hogy feloldom az elakadásokat (görcsöket) a testedben, vele együtt a lelked is kisimul. A közérzeted jobb lesz, lebegsz. Veszel egy nagy levegőt és kifújod magadból a stresszt. Élvezed, hogy minden könnyebb, minden szebb. Mosolyogsz, mert nem is érted miért, de hirtelen jobb lett a kedved. A Nap is szebben süt, a színek is színesebbek és semmi sem megoldhatatlan.

635944368337856072_jpg.pngKép: www.ilmkidunya.com

Nos, ez az érzés már 30 perc után is érezhető. Ezt azért mondom, hogy megelőzzem a következő kifogásod, hogy nincs időd, ha mégis belátod, hogy pénzed lenne rá. :)

tm-pilbox_global_ssl_fastly_net.jpg

Kép: www.themuse.com

Nincs értelme halogatni! Ha valamiben nem vagy biztos, például nem tudod, hogy inkább száraz vagy olajos masszázst válassz, akkor írj nekem nyugodtan. Szívesen segítek és megköszönöm bizalmad! Aztán meglátod, majd Te köszönöd meg, hogy rábeszéltelek! ;)

Ha tetszett a cikk, oszd meg, nyomj egy like-ot, látogass meg a Babagyúró weboldalon valamint további hasznos tartalomért kövess Facebookon és Instagramon. ;)

Ha nem csak babás tartalmak érdekelnek, akkor látogass meg a Thai Masszázs Neked blogon és Facebook, valamint Instagram oldalamon is. 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://babagyuro.blog.hu/api/trackback/id/tr6911783975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása