Babagyúró-Mamagyúró

Gondoskodó szeretet!

Rólam

2016. augusztus 05. 23:08 - Babagyúró

Rita vagyok, ennek a blognak a szerkesztője. És thai masszőr, valamint thai babamasszázs oktató. :)

Főképp babákkal és kismamákkal foglalkozom, de természetesen a "hétköznapi" embereknek is igyekszem átadni a masszázs által nyújtott enyhülést. Ez a blog arra hivatott, hogy megismertessem (Veled) főképp a thai babamasszázs "varázslatos erejét", valamint hogy eloszlassam azt a tévhitet, hogy a kismamának nem jár megmentés, ha fáj a hátuk vagy a lábuk várandósságuk alatt.

A módszer, amit alkalmazok a BBMM (Baranyi Baba Masszázs Mozgás). A Thai Masszőrök Magyarországi Egyesületénél végeztem tanulmányaimat 2014-ben, személyesen Baranyi Ágnestől, a módszer megalkotójától tanulhattam.

A masszázs számomra nem egy munka, hanem hivatás és elkötelezettség aziránt, hogy kicsiknek és nagyoknak egyaránt segíthessek a fejlődés illetve a jobb életminőség eléréséhez.

Ebben a blogban szeretném, ha jobban megismernéd a thai masszázst és kulturális hátterét, jelentőségét, hogy nem csak a testnek, de a léleknek is enyhülést hozhat, továbbá ha tudnád, hogy a babák annyira csodálatosak, hogy a legkisebb odafigyelést is meghálálják és ez testi és lelki fejlődésükben egyaránt megmutatkozik. A minőségi, értelmes időtöltés módját szeretném Neked átadni és hogy tudd, ezt már gyermeked születése után egy nappal is elkezdheted. Minél előbb, annál jobb.

Tarts velem egy egészséges, harmonikus jövőért!

Sok szeretettel

Babagyúró-Mamagyúró

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://babagyuro.blog.hu/api/trackback/id/tr988987322
süti beállítások módosítása